Bericht voor alle zelfstandigen, ondernemers, ZP-ers die het laatste weekend van januari hun administratie op orde gaan brengen voor de BTW aangifte.

Doet u uw administratie zelf omdat het helemaal niet veel werk is en het er best nog bij kan?
Of doet u het zelf omdat u denkt dat het te duur is om het te laten doen?
En doet u het zelf, ook al heeft u er he-le-maal geen zin in?
En schuift u het om die reden steeds voor u uit tot het moment dat het écht niet langer kan?

Dan bent u een van de vele ondernemers die komend weekend weer op zijn/haar kantoor zit om de administratie bij te werken, want volgende week moet de aangifte BTW weer de deur uit.

Bedenk dat een administratie die “helemaal niet veel werk” voor u is voor een administratieve professional in een poep en een scheet is bijgewerkt en dat het om die reden dus helemaal niet veel hoeft te kosten.

Bedenk ook dat het knagende gevoel dat u er “nu toch echt eens werk van moet maken” u afleidt van datgene wat écht belangrijk is: uw klanten!

Én bedenk dat ik met alle plezier uw administratieve last van u wegneem. Hierdoor kunt u focussen op de zaken die belangrijk zijn én het hoeft niet veel hoeft te kosten maar kan voor u een groot verschil kan maken.

Het geeft rust als je weet dat je administratie op orde is; het geeft rust wanneer je bezig kunt zijn met die dingen waar je van droomde toen je voor jezelf begon en óók nog tijd overhoudt voor leuke dingen.

Ik wens u een fijn weekend.